Stvaramo najkvalitetnije proizvode po povoljnim cijenama za zdrav pogled na svijet.

Mi smo uspješna slovačka farmaceutska tvrtka usmjerena na razvoj i proizvodnju generičkih oftalmoloških proizvoda.

30
proizvoda u portfoliu
28
godina na tržištu
5 mil.
prodanih proizvoda godišnje

Velik naglasak stavljamo na ljudski potencijal, koji je ključni čimbenik u kontinuiranom razvoju naše tvrtke. Naši stručnjaci neprestano istražuju i traže nove mogućnosti za poboljšanje u liječenju i zaštiti vida.

Unimed Pharma ispunjava sve standarde kvalitete za proizvodnju lijekova prema EU zakonodavstvu, posjeduje potrebne certifikate za uspješno poslovanje i natjecanje na svjetskom farmaceutskom tržištu.

Certifikati

Naši certifikati motiviraju nas da održimo već postignute standarde na vrlo visokoj razini kao garanciju kvalitete i učinkovitosti svih naših proizvoda.

Naš tim

Naš tim sastoji se od mladih i motiviranih ljudi koji su iznimno posvećeni svojem poslu, u kojem u svakom trenutku istinski uživaju.

Profesionalizam, pristupačnost i posvećenost tri su riječi koje najbolje opisuju naš mali tim u Hrvatskoj. Zadovoljni pacijenti i poslovni partneri najveća su nam motivacija i pokretač u svakodnevnom radu. Svojom predanošću trudimo se izgraditi prepoznatljiv brend i uspješnu priču u Hrvatskoj. Uz veliko povjerenje u kvalitetu naših proizvoda te ljubav prema poslu koji obavljamo, vjerujemo da ćemo u tome i uspjeti.

Sretna što sam dio jedne male ali uspješne priče koja iz dana u dan postaje sve veća i značajnija na našem tržištu. Ponosna sam na svoj tim i svaki naš korak prema naprijed, kao i na osjećaj da zajedno s tvrtkom rastemo i mi.

Vlatka Miletić
Voditeljica podružnica Hrvatska i Slovenija

Komunikacija, rad na sebi i motivacija jedne su od osnovnih odlika Unimed Pharme za poticanjem zajedništva, individualnih postignuća te timskog rada čime se svakodnevno kreiraju veliki pomaci u ostvarenju vizije zadovoljnog korisnika.

Leonina Moslavac
Medicinski predstavnik

Najveća motivacija su mi zadovoljni pacijenti i poslovni partneri, koji su prepoznali našu iskrenost, pristupačnost i kvalitetu proizvoda. Zahvaljujući odličnom timu u kojemu radim, odlazak na posao je užitak, a izazovi s kojima se susrećem me guraju naprijed i potiču osobni rast i razvoj.

Elena Šikljan
Medicinski predstavnik

Timeline

U 28 godina poslovanja, Unimed Pharma postala je jedna od vodećih farmaceutskih kompanija u Slovačkoj te proširila svoje poslovanje u 25 zemalja širom svijeta.

1994.
osnivanje Unimed Pharme
1998.
prva GMP inspekcija i ostvarivanje odobrenja za proizvodnju i distribuciju medicinskih kapi za oči
1999.
osnivanje prve inozemne podružnice Češka Republika
2003.
prvi put dosegnuta prodaja od preko milijun proizvoda godišnje
2008.
dobiveni certifikati ISO 90001, ISO 13485, ISO 14001 i OHSAS 18001
2012.
lansiran prvi proizvod bez konzervansa
2016.
Unimed Pharma uvrštena je među TOP 10 najuspješnijih kompanija u regiji Bratislava
2022.
Prodaja u 25 zemalja širom svijeta